AanbidiengCheck.nl logo

Welke Gardena Sileno past bij mij?

Welke Gardena Sileno past bij mij?
Redactie20 Nov 2023

Ben jij toe aan aan nieuwe robotmaaier? Dan kan het zo zijn dat jij misschien een van de producten uit de Sileno lijn van Gardena hebt gezien. Gardena heeft al verschillende producten op de markt gezet uit de Sileno lijn en wij snappen goed dat jij niet weet waar de verschillen liggen tussen deze producten. Daarom leggen wij in dit artikel haarfijn uit waar het verschil zit tussen de verschillende Sileno modellen en welke Gardena Sileno het beste bij jou past!

Gardena Sileno City 250

De kleinste robotmaaier uit het assortiment van Gardena: Sileno City 250. Met de Gardena Sileno City 250 heb jij een compacte robotmaaier in huis die geschikt is om gazons te maaien van 250 vierkante meter. Het voordeel van deze Sileno is dat hij zeer fijn te werk gaat en daarnaast over een geluidsniveau van 58 beschikt. Zeker gezien zijn geavanceerde navigatie en zijn prijsniveau is de Gardena Sileno City de robotmaaier voor het kleine gazon!

GARDENA - Sileno City 250 Robotmaaier - gazons tot 250 m²

GARDENA - Sileno City 250 Robotmaaier - gazons tot 250 m²

robotgrasmaaier
4/5 14 Reviews
  665.00669.00
  Besparing: €4.00
  Bol.com

  Gardena Sileno City 500

  Beschik jij over een middelgroot gazon? Een die bijvoorbeeld groter is dan 250 vierkante meter? Dan is waarschijnlijk de Gardena Sileno City 500 de robotmaaier die het beste bij jou past! Deze slimme robotmaaier gaat zeer fijn te werk, dankzij de ingebouwde navigatie van Gardena. Daarnaast kan je de maaihoogte zelf instellen van 20mm tot maximaal 60mm. Deze Sileno City 500 beschikt ook over een mulchfunctie, wat inhoudt dat hij gras direct verpulvert en direct achterlaat. Dit zorgt voor een nog betere kwaliteit van het gras.

  GARDENA Sileno City 500 Robotmaaier - voor gazons tot ca. 500 m²

  GARDENA Sileno City 500 Robotmaaier - voor gazons tot ca. 500 m²

  robotgrasmaaier
  3/5 18 Reviews
   884.99929.99
   Besparing: €45.00
   Bol.com

   Gardena Smart Sileno Life

   Deze Gardena kan maar liefst een maai oppervlakte van 750 vierkante meter maaien. Beschik jij daarom over een grote tuin tot deze maaioppervlakte, dan is deze Sileno Life waarschijnlijk de robotmaaier die het beste past bij jouw gazon. Deze Gardena Smart Sileno Life is een van de slimste producten uit de lijn van Gardena en heeft slechts een geluidsniveau van 60 dB. Daarnaast heeft deze robotmaaier ook een mulchfunctie en kan deze Smart Sileno Life automatisch terugkeren naar zijn basisstation, waardoor hij zichzelf volledig oplaad voor zijn volgende maaibeurt.

   GARDENA Smart SILENO life 750 Robotmaaier - voor gazons tot ca. 750 m²

   GARDENA Smart SILENO life 750 Robotmaaier - voor gazons tot ca. 750 m²

   robotgrasmaaier
   3/5 2 Reviews
    1038.511089.00
    Besparing: €50.49
    Bol.com

    Gardena Smart Sileno+ 1600

    Zoals de naam al doet verklappen kan deze robot grasmaaier een maaioppervlakte van 1600 vierkante meter maaien. Beschik jij daarom over een hele grote voor- en/of achtertuin? Dan kan het goed zijn dat jij misschien toe je aan deze nieuwe: Gardena Smart Sileno+ 1600 een zeer goede hulp hebt! Daarnaast kan je deze Sileno bedienen met een de app van Gardena en kan je de maaihoogte ook zelf instellen. Met deze Gardena Smart Sileno+ 1600, ben jij waarschijnlijk voorzien van de beste robotmaaier op de markt met alle nieuwe functionaliteiten voor de beste grasmat.

    GARDENA Sileno+ Robotmaaier - Gazons tot ca. 1600m²

    GARDENA Sileno+ Robotmaaier - Gazons tot ca. 1600m²

    robotgrasmaaier
    1/5 1 Review
     1595.00
     Bol.com

     Gardena Sileno conclusie

     De Sileno lijn is een van de meest geavanceerde en uitgebreidste lijn uit de markt van de robotmaaiers. Met een van deze producten uit de Gardena lijn ben jij ten alle tijden voorzien van een mooi en goed gemaaid gazon en hoef jij niet meer zelf je tuin te maaien! Ben jij nou net degene die niet beschikt over die groene vingers? Dan is echt een product uit de Sileno lijn nu echt iets voor jou, want hierdoor beschik jij alsnog ten allen tijde over een mooie grasmat.

     Gardena Sileno aanbieding

     Wil jij nu graag weten waar de Gardena Sileno in de aanbieding is? Dat snappen wij maar al te goed, want jij wil natuurlijk ook niet te veel betalen voor je robotmaaier. Daarom hebben wij van Wifimagazijn.nl een systeem op onze website die jou direct doorverwijst naar de aanbieder met de laagste prijs. Hierdoor weet je zeker dat e altijd je Gardena Sileno voor de laagste prijs aanschaft.

     Laatste artikelen

     Bekijk de laatste artikelen!