AanbidiengCheck.nl logo

Wat is een Apple TV?

Wat is een Apple TV?
Redactie28 Oct 2023

Apple Tv is een ongekend populair apparaat voor verschillende huishoudens en dat is eigenlijk ook niet gek met de kwaliteiten van dit apparaat. Apple TV is een klein kastje dat groots amusement levert. Je kunt er films mee kijken, live sport kijken en luisteren naar de muziek die je al op je computer, iPod touch, iPhone of iPad hebt staan. Je kunt zelfs spannende spelletjes spelen met je vrienden.

Voordelen van een Apple TV

Een Apple TV is ontworpen voor maximale prestaties. Hij is zo ontworpen dat het scherm zo groot mogelijk is, met een ingebouwde ventilator om de hardwerkende componenten binnenin af te koelen. De speler heeft een stemgestuurde afstandsbediening met touchpad en bewegingsdetectie, waarmee je snel door de menu’s en mogelijkheden op je televisie kunt scrollen.

Apple TV (2022) Wi-Fi - 4K - 64GB

Apple TV (2022) Wi-Fi - 4K - 64GB

mediaspeler
4/5 56 Reviews
  169.00
  Bol.com

  Apple TV is de beste manier om op je TV te genieten van films, TV-programma’s, muziek en meer. Je krijgt er een heel eenvoudige afstandsbediening bij, een mooie interface, en inhoud uit de Apple App Store.

  Apple TV vervanging van de smart tv

  Heb jij bijvoorbeeld geen smart tv in huis staan? Dan is een Apple Tv een ideale uitkomst. Apple TV brengt entertainment rechtstreeks naar je TV. Download films en liedjes uit iTunes of stream ze via iCloud. Gebruik de ingebouwde apps voor je favoriete programma’s, sport en nieuws en surf op het web met Safari.

  Apple TV is hiermee een digitale media ontvanger waarmee gebruikers hun favoriete inhoud van lokale netwerken en internetdiensten kunnen streamen. Hij is klein, compact en kan overal in je huis geplaatst worden zonder draden achter te laten. Je kunt de Apple TV gebruiken om je favoriete muziek te streamen, je iOS foto’s te bekijken, streaming apps zoals Netflix te bekijken en naar je muziek te luisteren.

  Werking Apple Tv

  Apple is eigenlijk gewoon een klein kastje dat je aansluit aan de achterzijde van de tv. Het is dus zeker geen tv op zichzelf, maar eigenlijk gewoon een slimme mediaplayer. Hij heeft meer en uitgebreidere functionaliteiten dan de Google Chromecast Ultra en de Chromecast v3 . Deze mediaspeler van Apple, heeft onder andere toegang tot de iCloud en de App store.

  Varianten Apple TV

  De nieuwste generatie van de Apple tv, is de vierde generatie. Deze is verkrijgbaar in twee varianten namelijk met een interne opslag van 32- of 64GB. Ben jij iemand die het maximale uit de Apple tv wilt halen en bekijk je daarmee veel film en speel je graag games, dan is het een aanrader om de Apple Tv te nemen met een opslag van 64. Indien niet, dan heb jij gewoon genoeg aan de basis variant van de 32GB.

  Apps voor de Apple TV

  De mogelijkheden voor de Apple TV gaan ver en velen bekende mediaplatformen hebben hier op ingespeeld door het aanbieden van hun eigen app. Zo zijn de bekendste apps zoals Netlfix en Videoland gewoon beschikbaar op de Apple Tv, maar je hebt ook bijvoorbeeld Airbnb die het mogelijk maakt om een connectie te maken met de Apple tv.

  Welke Apple TV matcht met mij?

  Apple biedt verschillende Apple Tv’s aan, waardoor jij als consument ook nog eens keuze hebt tussen de verschillende producten. Hieronder staat het assortiment, hopelijk geeft dit jou meer inzichten in de varianten en de mogelijkheden van deze MediaPlayer.

  Apple TV 4k

  Met de nieuwste Apple TV 4K kun je je TV nog mooier maken. Heb je een TV gekocht met een hoge resolutie? Dan heb je de nieuwe Apple TV 4K nodig.Een 4K TV die laat zien wat je met Apple TV allemaal kunt. Met ondersteuning voor 4K en High Dynamic Range (HDR) krijg je prachtige, kraakheldere inhoud waar je familie en vrienden versteld van zullen staan. Sluit de Apple TV 4K gewoon op je TV aan met de bijgeleverde HDMI kabel en maak vervolgens verbinding met Wi-Fi. Gebruik de aanraakgevoelige afstandsbediening om door de interface te navigeren, die ook super reageert op gebaren.

  Kortom of je nu een 4K (of ultra HD) TV hebt, Apple TV 4K blaast je omver met de kwaliteit van zowel het ontwerp als de inhoud die hij levert. Een krachtige processor brengt je favoriete tv-programma’s, films, games en foto’s tot leven in levendige details, terwijl quad-core graphics alles vloeiender en responsiever maken. En dat alles komt samen in een mooie aluminium behuizing die niet veel plaats inneemt op je aanrecht.

  Apple TV HD

  Heb jij geen behoefte aan de Apple Tv 4K. Met deze Apple TV HD kun je televisie kijken met een vloeiende, filmische ervaring in full-HD 1080p. Dat is twee keer de resolutie van standaard HD TV schermen. En als je al een HDTV hebt, is het tijd om je spel op te voeren en te zien wat je tot nu toe gemist hebt. Met de 1080p hoge definitie beeldkwaliteit en de prachtige bewegingsinterpolatie technologie zullen jij en je gezin genieten van levensechte beelden die alle andere beelden gewoonweg te boven gaan.

  Apple TV+

  Apple TV+ is de thuisbasis voor televisieseries en films die speciaal voor Apple zijn gemaakt, van de grootste creatieve talenten uit Hollywood en daarbuiten. Door origineel materiaal van wereldklasse te combineren met een uitgebreide bibliotheek van populaire series en films, neemt Apple TV+ kijkers mee naar werelden die ze zich nog nooit hebben voorgesteld, door nieuwe personages te introduceren, nieuwe werelden te verkennen en boeiende verhalen te vertellen. Het is een nieuw soort denken in televisie.

  Conclusie Apple TV

  Hopelijk ben jij nu meer en beter geïnformeerd over de mogelijkheden en de kwaliteiten van de Apple Tv? Wil jij meer weten over de mogelijkheden of wil jij graag weten waar jij deze Apple TV aanbieding kunt krijgen? Kijk dan verder op onze website en bekijk waar jij de beste deal kunt slaan.

  Laatste artikelen

  Bekijk de laatste artikelen!