AanbidiengCheck.nl logo

Sonos Move vs Sonos Roam 2024

Sonos Move vs Sonos Roam 2024
Redactie09 Jan 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe speaker of wifi speaker van Sonos? Dan kan het goed zijn dat je in deze zoektocht bent uitgekomen ben een van de producten van Sonos. Deze hoogwaardige producten staan bekend als slimme, maar zeer hoogwaardig speakers die je met elkaar kan verbinden voor een multiroom beleving. Een Sonos speaker kan daarom van elk huis een feestje maken. Maar nu komt een wel een probleem, het Sonos assortiment is nogal breed en diep en daarom zal je een keuze moeten maken welke speaker je wilt aanschaffen. Sonos heeft over het algemeen twee speakers die op elkaar lijken, dat zijn de Sonos Move en de Sonos Roam.

Twee Sonos speakers, maar toch zeer verschillend, wij gaan dieper in op de verschillen tussen de speakers en laten je weten welke het beste bij jou past in welke situatie. Twijfel je daarom tussen deze Roam en Move, dan ben jij hier aan het juiste adres!

Sonos Move

De Sonos Move is een geweldige combinatie van formaat en geluid. Door zijn compacte vorm loopt de Sonos Move luidspreker gemakkelijk onopvallend in elke kamer van je huis. Bij het horen krijg je een helder en evenwichtig geluid dat krachtig genoeg is voor feestjes of stil genoeg voor een zomeravond met je gezin.

De Sonos Move luidspreker is een van de kleinste luidsprekers van Sonos, maar laat je niet misleiden door zijn formaat. Deze compacte luidspreker biedt verbluffende audio, met een voor zijn afmetingen ongelooflijke geluidskwaliteit. De Sonos Move levert een uitstekende geluidskwaliteit in een compacte vormgeving die je gemakkelijk overal in je huis kunt plaatsen. De Move is daarom draagbaar en perfect voor kleine ruimtes, met dezelfde technologie die je zo leuk vindt aan Sonos. Verbind hem met je bestaande Wi-Fi-thuisnetwerk en speel je muziek van Spotify, Apple Music, Amazon Music Unlimited of een willekeurige internetradio-dienst via een gratis app. Het compacte en onopvallende ontwerp gaat op in een slim geluidssysteem dat toegankelijk is voor iedereen die wil luisteren. Het is de ideale oplossing voor slaapkamers, badkamers, keukens of kantoren.

Sonos Move - Bluetooth speaker - Zwart

Sonos Move - Bluetooth speaker - Zwart

sonos
4/5 102 Reviews
    292.00299.00
    Besparing: €7.00
    Bol.com

    3. Redenen Sonos Move aanbieding te nemen.

    1. Met de Sonos Move kun je genieten van diep, kristalhelder en draadloos geluid waar je het maar wilt. Geniet binnenshuis of buitenshuis van tot 11 uur onafgebroken afspelen, en van de vrijheid om je zonder grenzen door je huis te bewegen.
    2. Sonos Move verbetert je home audio ervaring met kamerbreed stereogeluid waar je hem ook neerzet. Stream via wifi voor rijke stereomuziek of vul elke kamer met meeslepend, gebalanceerd geluid. Bedien de muziek zoals je wilt – vanaf elke plek in je huis, de Sonos app of elk ander slim toestel met Airplay 2 en Bluetooth. Het zeer duurzame ontwerp betekent dat Move zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, op terrassen of patio’s, in een keuken of bij een zwembad.
    3. De gloednieuwe Sonos Move werkt met Amazon Alexa voor handsfree spraakbediening om muziek af te spelen, nieuws of verkeer te checken, slimme apparaten te beheren – zelfs een pizza te bestellen – met ver-weg-spraakherkenning. Je kunt ook de Sonos app gebruiken om van overal in huis af te spelen, te pauzeren of het volume te regelen. En omdat Sonos je Wi-Fi-thuisnetwerk gebruikt, kun je vanaf elk apparaat spelen – zelfs vanaf je telefoon.

    Sonos Roam

    Een andere zeer handige speaker van Sonos is de Sonos Roam. De Sonos Roam is kleiner en compacte dan de Move en daarnaast ook nog goedkoper. De Sonos Roam is een draagbare Wi-Fi- en Bluetooth luidspreker met spraakondersteuning van Amazon Alexa en Google Assistant, waarmee je je muziek, verlichting en smart home kunt bedienen vanaf elke plek in de kamer.

    De Sonos ROAM heeft een volledig aluminium ontwerp met een IPX4 waterbestendigheid, waardoor hij perfect is voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.

    De Sonos Roam maakt het gemakkelijk om in elke kamer van het huis te genieten van je favoriete liedjes, afspeellijsten en podcasts. Het compacte ontwerp bevrijdt je van draden terwijl het diep, kristalhelder geluid levert.Het Sonos Roam is voorzien van Bluetooth en Wifi. Je kunt je favoriete muziekkanaal streamen vanaf Spotify, Soundcloud en andere diensten. Daarnaast kun je dankzij AirPlay 2 draadloos muziek afspelen vanaf je Apple apparaten. Het Sonos Roam wordt geleverd met een krachtige batterij die tot wel 10 uur gaat mee en is onderwater te gebruiken. Zo ben jij altijd voorzien van een Sonos speaker met een goede accuduur.

    Sonos Roam Zwart

    Sonos Roam Zwart

    sonos
    4/5 135 Reviews
      189.00
      Bol.com

      3. Redenen om een Sonos Roam aanbieding te nemen

      1. Sonos Roam is een draagbare Bluetooth-speaker die ideaal is om overal mee naartoe te nemen. De Roam is net zo sterk als het besturingssysteem én Apparatenfabriek aan boord van je auto. Zonder enige moeite kun je je favoriete muziek afspelen, en als je wilt kan de Roam ook gebruikt worden voor twee praatgroepen via de Sonos-app.
      2. De prijs van de Sonos Roam is zeer aantrekkelijk, waardoor jij niet de hoofdprijs betaald voor je nieuwe Sonos product, ideaal om wat geld te besparen.
      3. De Sonos Roam is gemaakt van duurzaam, flexibel silicone dat zacht aanvoelt. De siliconen behuizing maakt hem schokbestendig zodat je hem in je tas kunt gooien, over je schouder kunt schuiven en vrijwel overal mee naartoe kunt nemen; ook naar het strand en het zwembad. Deze draadloze luidspreker blijft zelfs drijven zodat je hem mee kunt nemen voor wat muziek aan het zwembad. Een sterke compact speaker dus, met nog een aantal slimme functionaliteiten.

      De verschillen tussen de Sonos Move en de Sonos Move

      Natuurlijk zijn er wel een paar verschillen op te noemen. Ten eerste de prijs, de Sonos Move aanzienlijk duurder dan de Sonos Roam, maar hiervoor heeft de Move weer een veel beter geluidsniveau en geluidskwaliteit. Dit neemt niet weg dat de Roam een prima speaker is, zeker gezien het segment waar hij zich in bevindt. Deze Sonos Roam heeft meestal een prijs onder de 200 euro, waardoor hij een koopje is als Sonos speaker, Daarnaast is hij sterk en beschikt hij ook nog eens over slimme functionaliteiten en goed draagcomfort.

      De Sonos Roam is een veel kleinere, lichtere, en reisvriendelijker versie van de Sonos Move. Hij evenaart alle functies van Move voor functies, maar voegt er een paar extra aan toe, waaronder Sound Swap en automatisch omschakelen tussen Bluetooth en Wi-Fi, en dat alles in een compacter formaat.

      De Sonos Move is gewoon een prima top speaker, maar hij is gewoon vrij prijzig. Je krijgt hiervoor een wel een top Sonos speaker voor terug. Wil jij graag een grotere speaker van Sonos, check dan hier de Sonos Five. Deze Sonos is nog een stapje groter dan de Move en nog beter.

      Waarom een Sonos product?

      Niets is leuker dan een kamer vol geluid. Met Sonos creëer je een multiroomsysteem, waar je muziek all over the house hebt. Je kunt Sonos ook gebruiken voor je home cinema-opstelling. Je stopt de speakers vaak weg in een hoekje, verbonden als besparing met het stopcontact. Zo houden de speakers hun gave uitstraling.

      Sonos aanbiedingen

      Wil jij graag een van de Sonos producten in de aanbieding aanschaffen? Dat snappen wij maar al te goed van smarthomeaanbieding.nl want de producten zijn zeer prijzig,. Als je op zoek bent naar geweldige Sonos aanbiedingen, dan houden onze website en kortingsbonnen je steeds op de hoogte. Of je nu geïnteresseerd bent in een Sonos Playbar, Sonos Beam of Sonos Arc of de stijlvolle Sonos One SL luidsprekers, wij bieden je de beste aanbiedingen voor alle producten van dit uitstekende merk. Wij van smarthomeaanbieding.nl hebben het systeem ontwikkeld wat het makkelijk maakt op de prijzen van de verschillende aanbieders snel en gemakkelijk te vergelijken. Op deze wijze wordt jij altijd geleid naar de aanbieder met die Sonos aanbieding. Wij vergelijken onder andere de prijzen van Bol.com, Coolblue en Mediamarkt waardoor jij altijd uitkomt bij een betrouwbare dealer.

      Wanneer kan ik van een Sonos aanbieding verwachten

      Het kan wezen dat jij op dit moment geen Sonos aanbieding is, maar niet getreurd, want de aanbieding kan altijd snel komen. Wij verwachten op korte termijn enkele aanbiedingen van de producten. Zeker als het gaat om BlackFriday en CyberMonday, want op deze dagen stunten verschillende elektronica winkels met zijn prijzen waardoor jij die Sonos aanbieding gemakkelijk en snel kan scoren.

      Hoe kan ik een Sonos aanbieding vinden?

      Wij van smarthomeaanbieding.nl hebben voor jou het systeem ontwikkeld om die Sonos aanbieding te vinden en te scoren, wij vergelijken en bekijken de prijzen van alle aanbieders snel en automatisch elke dag, waardoor wij jou direct naar de beste aanbieder kunnen loodsen. Dit is natuurlijk ideaal voor de prijsbewuste consument. Daarnaast vergelijken via onder andere in een overzicht snel en gemakkelijk bepaalde producten van Sonos, waardoor jij snel alle informatie binnen krijgt.

      Laatste artikelen

      Bekijk de laatste artikelen!