AanbidiengCheck.nl logo

Sonos Arc vs Sonos beam 2024: De verschillen!

Redactie09 Jan 2024

Sonos is natuurlijk een premium merk op het gebied van audio en wifi speakers. Het assortiment is zeer breed en diep. Voor alles wat je zoekt op het gebied van audio en multi-room speakers kan jij terecht bij Sonos. De twee beste en nieuwste soundbars in het assortiment van Sonos die op de markt zijn gekomen in 2020/2021 zijn de Sonos Beam en de Sonos Arc. Twee zeer hoogwaardige soundbars van topkwaliteit. De prijzen van beide producten zijn stevig, maar je bent wel verzekerd van een top product. Wij gaan hieronder deze twee Sonos soundbars vergelijken.

Sonos Arc

De Sonos Arc is strak vormgegeven en onopvallend. Dit wordt bereikt door het slanke boogontwerp, dat ook bijdraagt aan het superieure geluid. Innovatie ontspringt aan eenvoud in dit nieuwe high-end model van Sonos.

Sonos Arc - Soundbar voor TV - Zwart

Sonos Arc - Soundbar voor TV - Zwart

sonos
4/5 44 Reviews
    879.00
    Bol.com

    De Sonos Arc is een soundbar die Dolby Atmos ondersteunt. De uitstekende bouwkwaliteit maakt deze soundbar geschikt voor de huiskamer, maar hij past ook perfect in een moderne badkamer. Steeds meer badkamers worden uitgerust met een geluidssysteem dan ooit tevoren. We verwachten dat deze trend zal doorzetten, en met de toevoeging van een aantrekkelijk uitziende soundbar als de Sonos Arc verwachten we dat de verkoop zal stijgen.

    De Sonos Arc heeft het eigenlijk allemaal: stijl, eenvoud, en geluid. Hij verbindt draadloos met je TV, home theater systeem en met Sonos luidsprekers in andere kamers. Met de 3D-True-Motion technologie ervaar je bioscoopgeluid als nooit tevoren.

    Sonos beam

    Sonos Beam (Gen 2) - Zwart

    Sonos Beam (Gen 2) - Zwart

    sonos soundbar
    0/5 0 Reviews
      499.00
      Art & Craft

      Is deze Sonos Arc te groot, dan heb je nog de keuze uit de Sonos beam. Deze slimme speaker en vooral compacte speaker is echt een genot voor het oog en oor. De Sonos Beam is ideaal voor huizen met kleinere tot middelgrote TV’s, en biedt krachtig geluid van zowel TV als muziekdiensten. Hij vult je bestaande TV opstelling gemakkelijk aan met geluid dat diepe bassen, meeslepend surround geluid en al je favoriete muziek op één plek heeft. Zelfs wanneer je het geluid op laag volume afspeelt, behoudt de Beam een ongelooflijke hoeveelheid helderheid en detail, zodat dialogen niet vertroebeld worden of op effecten wordt beknibbeld.

      De Sonos Beam is veel meer dan je gewone soundbar. Hij heeft natuurlijk geweldig geluid uit zijn toonaangevende luidsprekerdrivers en versterkers. Maar hij verbindt ook draadloos met je TV zodat je het geluid van shows en films kunt regelen met de Sonos app op elk toestel in huis. En hij heeft Amazon Alexa ingebouwd. Als je een Amazon Prime lid bent, vraag je Alexa gewoon om te regelen waar je naar kijkt.

      Sonos Beam vs Sonos Arc

      De Sonos Beam of de Sonos Arc? De grootste beslissing die je moet nemen is wat je behoeften zijn, en wat je in een soundbar zoekt.Er zijn twee dingen waar je rekening mee moet houden als je een soundbar koopt; wat wil je dat de soundbar doet, en wat voor woonruimte heb je. De Sonos Beam is ontworpen als een slimme soundbar voor kleinere ruimtes. Verpak de functies zoals stembediening, alle streaming muziekdiensten, en veel verschillende vormfactoren (waaronder aan de muur of op de muur) en hij is perfect als je gewoon de audio-ervaring van je televisiekijken wilt verbeteren zonder massale overkill of een grotere ruimte proberen te vullen.

      De Arc is misschien wel de beste soundbar van dit moment,waar geen enkele andere soundbar tegen op kan. De Sonos Arc is een stereoluidspreker met de mogelijkheid hem in een surround geluidssysteem op te stellen. Hij is ontworpen is voor thuisbioscopen, taak controlecentra en vergaderruimten, waar mensen samenkomen om te brainstormen of gewoon naar muziek te luisteren.

      Sonos Multiroom via de soundbar

      Het grote voordeel van deze soundbar zijn toch wel de geavanceerde multiroom mogelijkheden. Hierdoor speel je hetzelfde liedje in elke kamer van je huis, draai verschillende liedjes in verschillende kamers, of speel verschillende liedjes in elke kamer, allemaal vanaf de Sonos app. Kamers met elkaar verbinden is zo eenvoudig als het aantikken van een knop op de app. Met de ingebouwde Google Assistent en Amazon Alexa hoef je niet eens je telefoon of tablet te pakken om je muziek te bedienen.

      Sonos algemeen

      “Slimme technologie” hoeft niet ingewikkeld te zijn. Sonos maakt het gemakkelijk om je home sound system te bedienen met een paar tikken op je telefoon of spraakcommando’s via Amazon Alexa of Google Assistant. Geniet van meer dan 50 muziekdiensten, waaronder Spotify, Deezer, Apple Music en meer, en ook van podcasts en radiostations. Maak je eigen afspeellijsten en luister ernaar naast je favoriete radiozender of muziekdienst. Synchroniseer meerdere luidsprekers in elke kamer van het huis voor een meeslepende surround-sound ervaring, of stel sommige zones in om hetzelfde te spelen, en sommige zones om iets anders te spelen.

      Met de bekroonde home sound systemen van het bedrijf kun je je muziek streamen en bedienen via één app. Sonos maakt het vooral gemakkelijk om in te stellen als je meerdere luidsprekers gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld in de keuken andere muziek spelen dan in de studeerkamer. Vul het hele huis met je favoriete muziek, podcasts en meer.

      Sonos soundbars

      Sonos heeft in totaal nog meer soundbars op de markt gezet, maar sommige zijn niet meer beschikbaar helaas. Zo is de Sonos Playbar een van de producten die bij veel dealers niet meer voorradig is

      Waar is Sonos te koop?

      Sonos is te koop bij verschillende aanbieders, zoals MediaMarkt, Expert, BCC, Bol.com en Coolblue. Wil jij weten waar de Sonos producten in de aanbieding zijn? Check dan onze pagina over de Sonos aanbiedingen en bekijk waar jij de beste Sonos deal kan scoren.

      Laatste artikelen

      Bekijk de laatste artikelen!