AanbidiengCheck.nl logo

Sonos aansluiten op TV

Sonos aansluiten op TV
Redactie20 Nov 2023

Beschik jij over een nieuw Sonos systeem? dan is het natuurlijk wel zo fijn als jij deze speakers of soundbars kan verbinden met de televisie. En een ding wat natuurlijk wel belangrijk is om te weten vooraf, is dat niet alle speakers van Sonos connect kunnen worden met de tv. Hier geven hieronder de informatie die jij nodig hebt op je nieuwe Sonos systeem te verbinden met de televisie.

Sonos aansluiten op een TV

Wil jij graag je draadloze speaker Sonos One, Sonos SL of de Sonos Move koppelen met je nieuwe Sonos soundbar? Dan kan dit alsvolgt.

  1. Stop een van de Sonos soundbars via de HDMi kabel in de tv.
  2. Hierna kan jij draadloos de Sonos soundbar verbinden met de draadloze speakers van Sonos.
  3. Hierdoor kan jij optimaal genieten van die multiroom beleving!

Sonos soundbars

Om bijvoorbeeld een speaker te verbinden met de tv, zal jij eerst een Sonos soundbar moeten hebben. In het verleden heeft Sonos onder andere de Sonos Playbar verkocht, maar momenteel heeft Sonos ook twee andere soundbars op de markt gezet. Namelijk de Sonos Beam en de Sonos Arc. Twee zeer hoogwaardige soundbars.

De Sonos Arc is een draadloze luidspreker die in elke kamer past, en ongelooflijk geluid levert voor TV, streaming muziekdiensten, en Internet radio. Het eenvoudige ontwerp gaat elegant op in je plafond. De Arc werd ontworpen als een pronkstuk om het beste uit je inrichting te halen. Dit is de eerste geluidsbalk ooit die in samenwerking met een architectonisch ontwerpbureau is gemaakt, om ervoor te zorgen dat hij naadloos in je interieur past. Hij heeft een gedurfd ontwerp dat eenvoudig op te stellen is en prachtig geluid levert voor elke zitplaats in de kamer. De Sonos Arc is de ideale luidspreker voor elke kamer en vult die met geluid dat net zo meeslepend is als een live show. Of je nu muziek van je favoriete streaming service of TV speelt, of je favoriete programma’s en podcasts streamt, de elf versterkte luidsprekers – waaronder zes drivers die zo ontworpen zijn dat ze van het plafond naar beneden vallen – leveren tonnen diepe bassen en heldere hoge tonen.

De Sonos Beam soundbar is een aan de wand monteerbare audiobar, ontworpen voor een middelgrote TV en een middelgrote tot kleine huiskamer. Hij is eenvoudig op te zetten, en je kunt er multiroom audio mee krijgen in enkele minuten. Hij wordt geleverd met een ingebouwde microfoon zodat je het volume met je stem kunt regelen. De Sonos Beam is ideaal voor de kleinere kamer of het tuinhuis.

De Arc en de Beam soundbars passen draadloos bij je bestaande Sonos home theater installatie. Ze voegen een geluidskanaal toe met diepe bassen, met extra rijkdom in het middenbereik en in de hoge tonen voor een complete, allesomvattende weergave van je favoriete films, afspeellijsten, sport, games of nieuws.

Sonos draadloze speakers

Slank en compact, een Sonos One of Sonos One SL past overal in je huis. Breid multiroom audio uit door je hele huis met een Sonos Connect, en luister naar alles via de Sonos App. Met een Sonos speaker kan jij gemakkelijk de Sonos speaker koppelen met de Sonos soundbar. Hierdoor kan jij Sonos aansluiten op tv en kan jij optimaal genieten van die multiroom ervaring.

Laatste artikelen

Bekijk de laatste artikelen!