AanbidiengCheck.nl logo

Netflix kijken op een TV zonder internet?

Redactie20 Nov 2023

Netflix kijken op je TV zonder internet, dat zou toch wel handig zijn 😉 Je leest hier hoe je dat kunt doen!

Hoe werkt het?

Beschik jij over een Netflix account en wil jij graag je films, series of documentaires laten afspelen op je televisie die niet over een internetverbinding beschikt? Ja, het is mogelijk! Maar… je hebt hiervoor wel een apparaatje nodig die jij achter in je televisie kunt stoppen. In dit artikel geven wij jou de uitleg en tips hoe jij Netflix kan gebruiken zonder een televisie met internet!

Om Netflix op een televisie af te spelen heb je een apparaatje nodig die ervoor zorgt dat het beeld vanaf je laptop, mobiel of tablet mooi wordt overgezet op je televisie. Google en Apple hebben al enkele producten op de markt gebracht die over deze functie beschikken en hier maken veel mensen gebruik van.

Het werkt heel simpel en voor een klein bedrag ben jij al voorzien van een mediaplayer. De Google Chromecast aanbieding is misschien wel de meest gebruikte en prijsbewust optie. Via deze mediaplayer hoef jij enkel de Google Chromecast achter in de televisie (HDMI) te plaatsen en vervolgens kun jij je films en series afspelen op je televisie. Je hoeft hiervoor enkel (eenmalig) de Google Chromecast in te stellen.

Google Chromecast met Google TV - 4K HDR - Wit

Google Chromecast met Google TV - 4K HDR - Wit

mediaspeler
4/5 1300 Reviews
  69.90
  Bol.com

  Google Chromecast is een zeer functioneel en betaalbaar product. Hij is verkrijgbaar in twee varianten een ‘Full-hd’ en een ‘4K’ variant, de Google Chromecast Ultra 4K aanbieding.

  Ben jij van plan om veel Netflix series en films te gaan kijken en wil jij graag genieten van de maximale beeldkwaliteit, dan is wellicht de Google Chromecast Ultra 4K het product wat het beste past bij jou wensen en behoeften!

  Conclusie

  Om Netflix af te spelen via de Google Chromecast heb jij in eerste instantie de Netflix-app nodig op je mobiel of tablet. Daarna kan je binnen de app je favoriete film of serie kiezen die jij graag wilt zien. Als jij hierop hebt geklikt verschijnt er een cast tekentje links bovenin je scherm. Klik hierop je beeld wordt automatisch overgezet naar je televisie!

  Laatste artikelen

  Bekijk de laatste artikelen!