AanbidiengCheck.nl logo

Denon HEOS 1 vs HEOS 3 2024

Redactie09 Jan 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe speaker voor thuis of voor bijvoorbeeld op kantoor? Dan kan het goed zijn dat je bent gestuit op de producten van Denon. Denon heeft namelijk zeer hoogwaardige speakers op de markt gebracht met zijn HEOS-lijn, die allemaal een rijkvol geluid bevatten. Twee bekende speakers uit de HEOS lijn zijn de HEOS 1 en de HEOS 3, wij van wifimagazijn.nl nemen beide producten onder de loep en vertellen jou wat de verschillen zijn tussen deze twee producten.

Denon HEOS 1

De Denon HEOS 1 is de kleinste variant uit het assortiment van de Denon. Deze speaker is daarom een stukje kleiner dan de HEOS 3 en is vergelijkbaar met de SONOS Play:1. Het voordeel van deze kleine speaker is dat hij nog een stukje handzamer is dan de HEOS 3.

Bekijk ook: Heos installeren en aansluiten

Denon HEOS 3

Het voordeel van de HEOS 3 is dat deze beschikt over een 802.11ac Wifi connectie. HEOS werkt samen via de HEOS controller app middels een wifi netwerk. De HEOS 3 is met zijn twee diverse en klasse D-versterker kanalen uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes. De HEOS 3 is hiermee iets krachtiger dan de kleinere HEOS 1.

Conclusie Denon HEOS 1 vs Denon HEOS 3

Is onze ogen heb je met beide producten een zeer goede koop, als je graag wilt gaan voor de maximale kwaliteit, dan is het verstandiger om te kiezen voor de HEOS 3. Deze speaker is net even wat completer dan de HEOS 1, natuurlijk betaal je hiervoor wel de meerprijs.

Wil je graag enkel muziek luisteren op bijvoorbeeld je kantoor of in je woonkamer, dan heb je naar ons idee al voldoende aan de HEOS 1. Hiermee bespaar je in ieder geval geld en beschik je daarnaast nog steeds over een top product, met rijkvol geluid!

Laatste artikelen

Bekijk de laatste artikelen!