AanbidiengCheck.nl logo

Beste Sonos speaker

Beste Sonos speaker
Redactie20 Nov 2023

Hou jij van muziek en wil je het maximale uit je muzieksysteem halen? Dan heb je vast wel eens een keer gehoord van Sonos. Sonos is een zeer populair merk wat draadloze muziekinstallaties maakt. Dit zijn zowel wifi speakers als soundbars. Zeker met de producten van Sonos kan je de muziek beveling opschalen naar naar het maximale niveau. Zeker in combinatie met de Sonos app, zodat je op elk moment jouw muziek kunt regelen en afstemmen via een wifi verbinding.

Aangezien ieder persoon geluidskwaliteit anders interpreteert, hebben wij geen specifieke volgorde gegeven aan deze lijst. Wij geven enkel aan wat de beste Sonos producten zijn van dit moment.

Sonos producten

Sonos heeft verschillende producten, in diverse gradaties, op de markt gebracht. Zo kan je zelf een keuze maken welke Sonos speaker of soundbar het beste bij jouw wensen past. Een speaker van Sonos is vaak een stuk compacter dan de soundbars. Wil je graag een speaker om bijvoorbeeld radio of muziek mee te streamen vanaf je smartphone, dan heb je bijvoorbeeld al genoeg aan een wifi speaker.

Wil je graag je Sonos systeem verbinden met je televisie, dan is het raadzaam om te gaan voor een soundbar. Soundbars zijn gemaakt om de geluidservaring van de televisie te verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon om muziek te luisteren via de soundbar. Vaak is het wel zo dat je meer betaalt voor een soundbar.

Bekijk hier alle Sonos Aanbiedingen van dit moment!

Voordeel van een Sonos

Het grootste voordeel van de producten, is dat je deze producten kan verbinden met je netwerk. Om precies te zijn kan je de Sonos producten verbinden met je wifi netwerk.

Het voordeel van wifi, in tegenstelling tot bluetooth, is dat je muziek altijd blijft doorgaan. Bij een bluetooth muziekinstallatie systeem valt de muziek uit als je bijvoorbeeld gebeld wordt. Dit is dus niet het geval bij een wifi speaker van Sonos.

Daarnaast hebben wifi muziekinstallatie systemen nog een groot voordeel. Dit soort producten zijn namelijk nog beter met elkaar in verbinden, waardoor de muziekervaring nog beter is. Je kunt bijvoorbeeld op elk gewenst moment van de dag je muziek volledig bedienen met de Sonos-app. Zo kun je met je smartphone of tablet bijvoorbeeld je muziek bedienen. Zo kan je instellen dat je in keuken graag Nederlandstalig muziek wilt en in de woonkamer graag de radio wil gaan luisteren. Daarnaast zou je bijvoorbeeld het geluidniveau op een specifieke locatie in je huis of kantoor kunnen wijzigen. Met een Sonos systeem kan je dus een soort van multi-room muzieksysteem creëren, waardoor je kan genieten van een optimale muziek- en geluidservaring.

Er zijn daarom verschillende pluspunten te benoemen bij een wifi speaker van Sonos, maar toch is er wel een nadeel verbonden aan dit soort speakers. Het is namelijk zo dat je niet overal zomaar de wifi speaker kan meenemen naar bijvoorbeeld het park of het strand. Indien je een speaker zoekt om bijvoorbeeld ook op andere locaties muziek te beluisteren via een speaker, dan is het raadzaam om te kijken naar een speaker die deze bluetooth functie ook ondersteunt.

Welke Sonos past bij mij?

Wil je graag deze optimale muziekervaring? Dan kan je bijvoorbeeld gaan voor Sonos producten, maar dan ben je er nog niet. Sonos biedt namelijk een breed scale aan muziekproducten aan, waardoor je een keuze moet maken met welk product het beste bij jou past. Hieronder lichten wij enkele producten van Sonos toe, wil je graag meer informatie over het desbetreffende product? Klik dan even op de productnaam en bekijk dan gemakkelijk en overzichtelijk de belangrijkste specificaties van de desbetreffende Sonos speaker.

Sonos multiroom

Het grote voordeel van Sonos is dat je een multiroom-ervaring kan creëren indien je over meerdere toestellen van Sonos beschikt. Beschik je bijvoorbeeld over twee Sonos Play:1 apparaten? Dan kan je deze met elkaar verbinden, zo kan je er voor zorgen dat deze producten synchroon met elkaar muziek afspelen. Maar je kunt zo ook afzonderlijk van elkaar muziek laten afspelen.

Installatie van een Sonos systeem

Gebruiksvriendelijkheid is een van de belangrijkste voordelen van de producten en de systemen van Sonos. Deze systemen werken nauw met elkaar samen en de installatie van de producten is zeer simpel.

Eigenlijk het enige wat je moet doen als je een Sonos hebt aangeschaft is deze inpluggen en verbinden met je eigen wifi netwerk. Vervolgens geeft het Sonos systeem een seintje dat de verbinding tot stand is gekomen. Hierna kan je via de Sonos app het product bedienen. Op deze manier kan je optimaal genieten van een unieke en heerlijke muziekervaring.

Heb jij de Sonos in huis, maar bevalt het product toch niet? Dan heb je altijd recht op 100 dagen geld-terug-garantie. Bij Sonos staan de klanten namelijk hoog in het vaandel.

Laatste artikelen

Bekijk de laatste artikelen!