AanbidiengCheck.nl logo

Beste Sonos soundbars!

Redactie10 Jan 2024

Sonos is al een aantal jaar een van de meest dominante merken op het gebied van muziek. Sonos heeft onder andere verschillende wifi speakers op de markt gebracht. Het voordeel van deze wifi speakers is dat deze speakers makkelijk aan elkaar te koppelen zijn en je daarmee een multiroom-ervaring (surround sound) kunt creëren. Naast deze wifi speakers heeft Sonos ook soundbars op de markt gebracht. In dit artikel geven wij jou de informatie over wat nou de beste soundbars zijn van Sonos op dit moment.

De beste Sonos Soundbar

Sonos beschikt over vele producten, maar misschien vraag jij jezelf wel af, welke soundbars van Sonos zijn er precies verkrijgbaar. Wij geven hieronder een duidelijk overzicht van het huidige assortiment Sonos soundbars!

#1. Sonos Beam

 • Een verrassende en compact soundbar
 • Mooi rijk vol geluid
 • Design
 • Stembediening
 • Multiroom ervaring mogelijk door het aansluiten van meerdere Sonos producten
 • Meest prijsbewuste soundbar van Sonos

De goedkoopste soundbar van Sonos is de Sonos Beam. De Beam is een slimme en compacte soundbar die je gemakkelijk onder je tv kunt plaatsen. Het voordeel van de Beam is dat de soundbar over een geïntegreerde stembediening beschikt. Hierdoor kan je via je stem de soundbar bedienen. In onze ogen is de Sonos Beam de meest geschikte soundbar voor mensen die graag niet teveel willen besteden, maar toch willen beschikken over een zeer degelijke soundbar.

Wil jij meer weten over de specificaties van de Sonos Beam? Lees dan verder.

Sonos Beam (Gen 2) - Soundbar voor TV - Zwart

Sonos Beam (Gen 2) - Soundbar voor TV - Zwart

sonos
4/5 78 Reviews
  499.00
  Bol.com

  #2. Sonos Playbar

  • Creëert een mooie bioscoopervaring voor je televisie
  • Sonos app
  • Surround Sound, voor het creëren van een multiroom ervaring

  Heb je altijd al graag je eigen thuis bioscoop willen hebben? Dan heb je mogelijk met de Sonos Playbar het meest ideale product in huis om deze ervaring te creëren. Dankzij zijn mooie en heldere geluid, beleef jij iedere netflix-serie, tv-serie of film net even een stukje beter! Daarnaast is het ook met deze Sonos Soundbar mogelijk om het product uit te breiden met meerdere Sonos speaker, waardoor je een multi-room ervaring kan maken. Hierdoor haal je de muziek uit je Sonos systeem en kan je van alle kanten genieten van het beste geluid.

  Deze Sonos Playbar soundbar heeft de beschikking over negen D-klasse versterkers. Hierdoor heb je een mooi, helder en vooral divers geluid. Daarnaast is de installatie van het product simpel en kan je makkelijk switchen tussen je streamingsdiensten, radio of tv-geluid! Op deze manier kan je altijd makkelijk je eigen muzieksmaak kiezen.

  De Sonos Playbar is in onze ogen de meest geschikt soundbar in combinatie met een televisie. Door de verschillende boxen die in deze soundbar zitten, heb je een mooi en een divers geluid.

  Wil jij meer weten over de specificaties van de Sonos Playbar? Lees dan verder.

  #3. Sonos Playbase

  • Installatie met slechts twee draden
  • Surround Sound mogelijkheid
  • Te bevestigen aan de muur, bijvoorbeeld onder je televisie
  • Afstandsbediening

  Deze Sonos Playbase is ook een zeer mooi, simpele en toch zeer functionele soundbar, waarbij je maximaal kan genieten van de beste muziekervaring. Deze draadloze soundbar is een genot voor ieder persoon die graag een bioscoopervaring wilt creëren in zijn huis. Zeker in combinatie met de Sonos Sub (subwoofer) heb jij misschien wel de beste thuisbioscoop die je maar kan wensen. Met zijn slanke postuur en zijn mooie uiterlijk is deze Playbase een mooie aanvulling in jouw huis.

  Een van de grootste voordelen van deze Sonos soundbar is zijn gebruiksgemak. Het installeren van deze Playbase gaat gemakkelijk en vooral snel doordat je maar slechts twee draden hoeft in te pluggen. Een voor de netwerkverbinding en een draad voor de stroomvoorziening. Voor deze Sonos Playbase heb je daarom haast geen gebruikershandleiding nodig.

  Wil jij meer weten over de specificaties van de Sonos Playbase? Lees dan verder.

  Conclusie Beste Sonos Soundbar

  Wat nu de beste soundbar van Sonos is? Dat is een zeer moeilijke vraag en dit hangt vooral af van de persoonlijke wensen. Eigenlijk ben je met de goedkoopste optie de Sonos Beam al voorzien van een muziekinstallatie met een kraakhelder geluid. Toch creëer je met de Playbar en Playbase een toch wat betere bioscoopervaring in je huis, voor de ultieme home cinema-beleving. Tevens zijn alle producten van Sonos soundbars zeer handig, zeker in combinatie met de Sonos app. Hierdoor kan je switchen tussen bijvoorbeeld tv, geluid, Spotify of radio.

  Laatste artikelen

  Bekijk de laatste artikelen!