AanbidiengCheck.nl logo

Beste Slimme deurbel zonder abonnement

Beste Slimme deurbel zonder abonnement
Redactie10 Jan 2024

Een slimme deurbel is haast niet meer weg te denken. Met een slimme deurbel houd je jouw huis in de gaten en kan het je een veilig gevoel geven. Vandaag de dag is er een groot aanbod slimme deurbellen.

Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste slimme deurbellen die je zonder abonnement kunt gebruiken.

De meeste mensen kennen de slimme deurbel van het bekende merk Ring. De Ring videodeurbel is een slimme deurbel die werkt zonder abonnement, maar de Ring videodeurbel komt het beste tot zijn recht met een Ring Abonnement. Bij het aanschaffen/toevoegen van een Ring abonnement worden de gemaakt beelden in de cloud opgeslagen en toegankelijk gemaakt.

Top-5 beste slimme deurbellen zonder abonnement

Hieronder vind je een overzicht van de beste slimme deurbellen zonder abonnement.

1. Hombli Smart Doorbell 2 Zwart

Hombli Slimme Deurbel 2 - 1080p Video Deurbel en Chime Promopakket, Tweewegsgesprek, Bewegingsdetectie, MicroSD en Cloudopslag - Zwart

Hombli Slimme Deurbel 2 - 1080p Video Deurbel en Chime Promopakket, Tweewegsgesprek, Bewegingsdetectie, MicroSD en Cloudopslag - Zwart

deurbel
3/5 19 Reviews
  142.00
  Bol.com

  De Hombli Smart Doorbell 2 is een retrofit slimme deurbel. Dit product kan geïnstalleerd worden voor een voordeur, een garage of een achterdeur. Hombli verbindt je hardwired oude deurbel met de Wifi van je huis, en hiermee kun je elke smartphone of tablet als intercomtoestel gebruiken.

  De Hombli Smart Doorbell 2 is een deurbel met WiFi functie waarmee je bezoekers kunt zien en spreken, zelfs als je niet thuis bent. Met een groot bereik van 16 meter, HD 720p video en spreekfunctie, zal de Hombli Deurbel je voordeur opfleuren als nooit tevoren.

  De hombli Slimme deurbel 2 is ontworpen om een onmisbaar onderdeel van je slimme huis te zijn. Hij versmelt met je voorportaal, zodat je kunt zien wie er voor je deur staat en met ze kunt communiceren zonder ooit het comfort van je bank te verlaten. Hij herkent en volgt gezichten en stuurt meldingen als bepaalde mensen aankomen en daarna als ze weggaan.

  2. Eken V5 Video Deurbel

  De Eken V5 is een zeer compacte videodeurbel. De Eken V5 is een zelfopnemende videodeurbel, 1080P full HD video en audio, metalen omhulsel zonder plastic afdekking, nachtzicht, microfoon om op afstand te praten als je vanaf de mobiele telefoon belt. Hij kan verbonden worden met de bewakingscentrale op afstand als er iets in huis gebeurt.

  3. Eufy by Anker Video Doorbell

  Eufy by Anker Video Deurbel + EufyCam 2 Pro - Inclusief HomeBase 2 - Bundelvoordeel

  Eufy by Anker Video Deurbel + EufyCam 2 Pro - Inclusief HomeBase 2 - Bundelvoordeel

  video deurbel
  4/5 861 Reviews
   269.00
   Bol.com

   De Eufy Video Deurbel is een prima keuze voor dagelijks gebruik, en voor mogelijke noodgevallen. Met de Video Deurbel kun je van overal met een smartphone de deur beantwoorden. Je kunt er mee weten wanneer je kinderen uit school komen of of dat pakje bezorgd is. Je kunt zelfs via tweeweg audio chatten met bezoekers aan de voordeur.

   Of je nu op je werk bent of op vakantie, houd je eigendom in de gaten via de Eufy Video Doorbell’s 130-graden groothoek HD camera. Een eenvoudig “ding” laat je de deur beantwoorden vanaf je smartphone of laptop tot op een kilometer afstand. Je hoeft nooit meer een levering of bezoeker te missen.

   4. Ezviz DB1C

   Ezviz DB1C - Wifi Videodeurbel - werkt met Google Assistent - Zonder Abonnement -Wit

   Ezviz DB1C - Wifi Videodeurbel - werkt met Google Assistent - Zonder Abonnement -Wit

   deurbel
   3/5 8 Reviews
    49.99
    Bol.com

    Ezviz DB1C Deurbel is een slimme deurbel waarmee je kunt zien, horen en communiceren met wie er voor de deur staat zonder hem te hoeven openen. Praat oog in oog met je bezoeker door hem te kunnen zien via de camera aan de voorkant. Spraakcommunicatie gaat via de ingebouwde microfoon en luidspreker of via je smart phone door die via Wi-Fi te verbinden. Bovendien kun je zelfs de deurbelknop bedienen van waar je ook bent.

    De Ezviz DB1C deurbel is een perfecte manier om het aanzicht en de veiligheid van je buiteningang te verbeteren. Hij combineert eersteklas kwaliteit hardware met een praktisch ontwerp, en benut de functionaliteit van je smartphone om je te laten zien wat er direct buiten je voordeur gebeurt.

    5. Netatmo Smart Video Doorbell

    De installatie van de gloednieuwe Netatmo Smart Video Doorbell is zo eenvoudig dat iedereen het in minder dan 10 minuten kan. Je bent meteen klaar voor gebruik met bewegingsdetectie, 2-weg gesprek, en nachtzicht dat gezichten tot op 10 m afstand detecteert. Met de gratis app kun je meldingen ontvangen terwijl je onderweg bent.

    Bedien je deurbel vanaf een app met de Netatmo Smart Video Doorbell. Deze slimme deurbel met Bluetooth heeft 1080p HD draadloze video en audio met nachtzicht, en tweewegsaudio. Hij kan ook gebruikt worden als bewakingscamera.

    Laatste artikelen

    Bekijk de laatste artikelen!